Cyberveiligheid

Onze 360°-diensten

Een diepgaande cyberverdediging
in verschillende lagen!

Artemys Belgium biedt haar klanten een uitgebreide cybersecurity-suite die permanent gericht is op het identificeren van hun risico’s en het implementeren van passende beschermingsmaatregelen om hun digitale activa consequent te beveiligen in een voortdurend veranderend bedreigingslandschap.

Onze 360° diensten omvatten:

Cybersecurity is geen eenmalige oplossing.

We bieden abonnementen met continue externe beveiligingsbeheer inclusief:

  • Een permanente realtime kwetsbaarheidsscan
  • Dashboards die door onze professionals worden gemonitord
  • Rapportage van dringend ondernomen acties en verdere vereisten
  • Endpoint beveiliging (EDR)
  • Logfiles analyse
  • Updates & patching
  • AI en threat intelligence integratie
Behandelde onderwerpen: phishing, Trojan horses, vulnerability exploits, datadiefstal en datalekken, sniffing, social engineering, privacy invasion, brute force attacks.

Afhankelijk van de grootte en de behoeften van het bedrijf, bieden we 3 variaties van onze training:

  • Gemengde training voor eindgebruikers en IT-personeel (variërend van 2 uur sessies voor een specifiek onderwerp tot 2 dagen sessies die alle onderwerpen omvatten)
  • Uitgebreide training voor eindgebruikers (variërend van 2 uur sessies voor een specifiek onderwerp tot 2 dagen sessies die alle onderwerpen omvatten)
  • Technische training voor IT-personeel (variërend van 2 uur sessies voor een specifiek onderwerp tot 2 dagen sessies die alle onderwerpen omvatten)
Het doel van onze interne audits is om het maturiteitssniveau van een organisatie met betrekking tot cyberweerbaarheid te evalueren en prioritaire aanbevelingen te bieden, variërend van quick wins tot volledige naleving van ISO27001 of NIS2 normen.
Het primaire doel van de pentests uitgevoerd door onze ethische hackers is om kwetsbaarheden, zwakheden en mogelijke toegangspunten te detecteren die extern kunnen worden benut zonder inzichten in de architectuur van de organisaties, dit om hun cyberweerbaarheid te evalueren.

Beoordeel de kwetsbaarheid van uw werknemers voor geavanceerde phishing-scams met onze realistische en zeer aanpasbare simulaties.

Monitor de resultaten (reactietijd, klikken, …).

Leid de gedupeerde gebruikers om naar microlearning-modules.

Ondanks alle getroffen maatregelen kan niemand 100% beveiliging garanderen en moet er de nodige aandacht zijn voor een snelle disaster recovery bij een incident.

Met onze beveiligde online backup-oplossingen zorgen we ervoor dat alle gegevens niet alleen veilig zijn, maar vooral snel herstelbaar indien nodig.

Onze gecentraliseerde controllers in de cloud stellen ons in staat om de toegangspunten van onze klanten vanuit een centrale console te configureren, beveiligen, updaten en monitoren, zelfs voor klanten met verspreide locaties.
Al onze systeemingenieurs en ontwikkelaars zijn getraind om beveiliging als hoogste aandachtspunt te beschouwen bij hun interventies volgens welbepaalde procedures. Ze zijn allemaal gedreven in de implementaties van 2FA, geo-blokkering, wachtwoordbeheer, gegevensversleuteling, firewall- & VPN-regels, DNS-beveiliging, websitebeveiliging, SQL-beveiliging, enz.
Footprinting is het verzamelen van gegevens over een onderneming om een gerichte cyberaanval uit te voeren. Onze voetafdrukanalyse met bekende technieken en hulpmiddelen zoals OSINT, Google dorking, scannen van darkweb-lekken, … zal u tonen welke informatie er op het internet is blootgesteld over uw bedrijf, uw werknemers en hun apparaten die een potentieel risico kunnen vormen voor uw organisatie.

Wenst u meer informatie over onze diensten?

Vink dan in onderstaand formulier het onderwerp van uw keuze aan en een expert zal u binnen de 48 uur contacteren.

Ik wens meer informatie over de cyberbeveiligingsdiensten *

Bewustwording is de eerste stap naar actie.

Wenst u meer informatie over onze cyberbeveiligingsdiensten?